Näyttää siltä että olet maasta Suomi. Vahvista tai valitse alueesi käsin saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.
Vaihda aluetta
Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Avoimuus on todella tärkeätä Boom Casinolle. Arvostamme, että luotat henkilötietosi meille ja haluamme olla täydellisen avoimia mihin me sitä tarvitsemme ja käytämme. Tässä Tietosuojaselosteessa kerromme pelien, sovellusten, ohjelmistojen, verkkosivustojen, sovellusliittymien, tuotteiden ja palveluiden tietosuojakäytännöistä ("Palvelut"). Tavoitteenamme on, ettet koskaan ylläty miten me käytämme tietoasi.

Tämä seloste kertoo mitä tietoa me keräämme, miten me sitä käytämme, miten sinä voit kontrolloida omaa tietoasi, ja miten me suojaamme henkilökohtaista tietoasi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai mistään siihen liittyen, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse [email protected].

Sinun henkilökohtaisen datan kontrolloijana toimii Hero Bet Ltd, maltalainen yritys, joka on rekisteröity osoitteeseen Level 0, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, SPK 1000 St Julian’s, Malta.

 

TIEDOT, TARKOITUS, LAILLISUUS JA SäILYTYS

Keräämme seuraavaa tietoa kun käytät palvelujamme:

  1. Tilitiedot

Tiedontyyppi: nimi, syntymäpäivä, puhelinnumero ja osoite. Kuvaus & tarkoitus: Tämä tieto on välttämätöntä tilin luomiseksi ja jotta voimme tarjota palveluitamme. Laillisuus: Perusteltu kiinnostus, sopimuksen täyttäminen, suostumus. Säilytys: 6 vuotta sen jälkeen kun olet sukenut pelitilisi. Osa tiedosta säilytetään lain nojalla 10 vuoden ajan.

 

  1. Asiakkaan asianmukaiset huolellisuustiedot

Tiedontyyppi: ammatti, tulolähde, todistus laillisesta omaisuudesta, poliittisesti altis henkilö, kansainväliset ja / tai taloudelliset seuraamukset, yrityksen tai omaisuuden hallussapito, tuomioistuimen päätökset, maksukyvyttömyys, verotiedot. Kuvaus & tarkoitus: Voimme kerätä tietoja taustastasi suoraan sinulta tai julkisesti saatavien tietojen avulla AML / CFT-tarkoituksiin tai huolehtimisvelvollisuutemme täyttämiseksi. Laillisuus: Lakisääteinen velvoite. Säilytys: 6 vuotta sen jälkeen kun olet sukenut pelitilisei. Osa tiedoista säilytetään lain nojalla 10 vuoden ajan.

 

  1. Poissulkemiseen liittyvät tiedot

Kuvaus & tarkoitus: Jos olet pyytänyt poissulkemista suoraan asiakaspalvelun kautta tai järjestelmän kautta, johon olemme integroituneita, nämä tiedot käsitellään pyynnön suorittamiseksi. Et voi vastustaa tätä käsittelyä sinä aikana, kun olet poissulkenut. Laillisus: Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen Säilytys: Tiedot poissulkemisesta tallennetaan poissulkemisen ajaksi tai pidemmäksi aikaa, jos laki sitä vaatii.

 

  1. Käyttäjätiedot

Tiedontyyppi: Suositut pelit, tapahtumahistoria, vuorovaikutus palveluiden kanssa, käytettyjen laitteiden ja / tai tietokoneiden tyyppi, IP-osoitteet, selain, kieli, käyttöjärjestelmä, viitatut verkkosivut / vieraillutsivut, sijainti, tiedot evästeistä. Kuvaus & tarkoitus: Tätä tietoa käytetään pelikokemuksen parantamiseksi tai joidenkin palvelujen ominaisuuksien käyttöön ottamiseksi. Käytämme kerättyjä tietoja parantaaksemme ja optimoidaksemme palveluita sekä luodaksemme uusia palveluita. Voimme esimerkiksi käyttää tietoja vianetsinnässä valmistautuaksemme tulevaisuuden ongelmiin, tehdä tietoanalyysejä ja testejä, suorittaaksemme tutkimuksia ja luodaksemme uusia ominaisuuksia sekä palveluita. Laillisuus: Perusteltu kiinnostus, suostumus. Säilytys: 2 vuotta tiedon keräämisen jälkeen.

 

  1. Antamasi teidot

Kuvaus & tarkoitus: Jos otat meihin yhteyttä kysymyksillä, osallistuaksesi kyselyyn, kilpailuun tai tarjoukseen, keräämme myös tämän yhteydessä antamasi tiedot, kuten nimesi, yhteystietosi ja kaikki asiaan liittyvät viestit. Poikkeuksellisissa olosuhteissa saatamme joutua käsittelemään pankkitilisi tiedot palautusta varten, jolloin tiedot poistetaan heti palautuksen jälkeen. Laillisuus: Perusteltu kiinnostus, suostumus. Säilytys: Yleensä 2 vuotta tiedon keräämisestä, mutta viestinnän luonteesta riippuen joudumme ehkä tallentamaan sen pidemmäksi aikaa.

 

HENKILöTIETOJEN ERITYISLUOKAT

Emme kerää mitään erityisiä henkilötietokategorioita sinusta (eli etnisyydestä, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksista, seksuaalielämästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista näkemyksistä, ammattiliittojen jäsenyydestä, terveystiedot, geneettiset ja biometriset tiedot). Emme kuitenkaan voi estää sinua lähettämästä näitä tietoja meille itse, kun olet meihin yhteydessä ja että nämä tiedot silloin käsitellään siinä yhteydessä.

TURVALLISUUS JA VARASTOINTI

Meillä on vahvat tietoturvatoimenpiteet henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi, esim. salaus- ja tietoturvakäytännöt. Pääsy henkilötietoihisi on rajoitettu henkilöille, joilla on laillinen tarve päästä niihin käsiksi. Olemme perustaneet menettelyt henkilötietoihin liittyvien tapahtumien käsittelyyn, ja meitä vaaditaan ilmoittamaan asiasta sinulle ja kaikille sovellettaville viranomaisille kaikissa tapauksissa.

Käytämme SSL-salausalgoritmeja suojataksemme maksu- ja korttitietosi aivan kuten suurin osa maailman suurimmista pankeista ja rahoituslaitoksista. Varmistamme, että kaikki talletukset ja nostot ovat täysin suojattuja maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin (PCI) avulla, mikä tarkoittaa, että täytämme sovellettavat vaatimukset, että maksujärjestelmämme ovat sertifioituja.

Henkilötietosi tallennetaan Maltan palvelimille.

EVäSTEET

Sivustomme käyttää evästeitä. Eväste on pieni osa ohjelmistoa, joka lähetetään selaimeesi. Evästeiden avulla voimme kerätä tietoja palvelumme käytöstä ja sillä tavalla edistää käyttäjäystävällisyyttämme. Voit lukea lisää evästeiden käytöstä evästekäytäntö-osiossamme.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KOHTEET

Verkkosivumme sisältää linkkejä sekä paikallisille ja / tai kansainvälisille kolmansien osapuolien verkkosivustoille (heidän luvalla). Nämä linkit ja näiden sivustojen tiedot eivät kuulu meille, joten emme ota vastuuta näistä sivustoista, niiden sisällöstä, palveluista, tarjouksista jne. Kun vierailet kolmansien osapuolien sivustoilla, on kyseisten sivustojen oma tietosuojakäytäntö voimassa.

KUINKA KOMMUNIKOIMME KANSSASI

Käytämme tietojasi, kun meidän on lähetettävä palveluviestejä sinulle ja kun vastaamme sinulle, kun olet alun perin ensin ottanut yhteyttä meihin. Käytämme tietosi myös ilmoittaaksemme sinulle uusista ominaisuuksista ja tuotteista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit hallita mitä markkinointia sinulle lähetämme, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai lopettamalla uutiskirjeemme tilauksen. Muista, että internetissä välitetyt tiedot voidaan lähettää yli kansallisten rajojen, vaikka lähettäjät ja vastaanottajat ovat samassa maassa. Tämä voi johtaa siihen, että meille lähettämäsi sähköpostiviestit, jotka sisältävät tietoasi, voidaan lähettää maan kautta, jossa tietoturva ei ole yhtä suuri kuin asuinmaassasi tai meillä.

KUINKA JAAMME TIETOA

Tietosi voidaan (tässä käytännössä kuvattuja tarkoituksia varten) siirtää tai luovuttaa mille tahansa Hero Gaming konserniin kuuluvalle yritykselle. Jaamme tietoja myös kumppaneiden kanssa, jotka käsittelevät meitä koskevia tietoja ohjeidemme, tämän käytännön sääntöjen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Nämä kumppanit tarjoavat meille globaaleja palveluita, kuten tietotekniikkaa, maksuja, asiakaspalvelua, markkinointia, data-analytiikkaa, tutkimusta ja markkina-analyysia. Teemme yhteistyötä kumppanien kanssa, jotka tarjoavat meille analytiikka- ja mainospalveluita. Tämän ansiosta voimme ymmärtää, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa palveluiden kanssa, internet-mainostemme kanssa ja voimme mitata tällaisten mainosten tehokkuutta. Nämä yritykset voivat käyttää evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa kerätäkseen tietoja vuorovaikutuksesta palvelujen ja muiden verkkosivustojen ja sovellusten kanssa. Voimme jakaa henkilötietoihin perustuvia tilastotietoja nimettömässä muodossa muiden osapuolten kanssa.

KANSAINVäLISET SIIRTYMäT

Jotkut kumppaneistamme sijaitsevat ETA:n ulkopuolella, joten henkilötietojesi käsittely voi edellyttää tietojen siirtoa ETA:n ulkopuolelle. Kun siirrämme henkilökohtaisia tietojasi ETA:n ulkopuolelle, varmistamme vastaavan suojaustason varmistamalla, että ainakin yksi riittäviksi katsotuista turvatoimenpiteistä toteutetaan. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja mekanismista, jota olemme käyttäneet siirtäessäsi henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle.

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus:

  • Pyytää meitä vahvistamaan, että käsittelemme tai emme käsittele sinua koskevia henkilökohtaisia tietoja, ja jos me niin teemme, sinulla on oikeus saada pääsy näihin henkilötietoihin ja saada käsittelyä koskevia tietoja.
  • Pyytää meitä korjaamaan tietosi.
  • Pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Joskus emme voi tehdä sitä, esimerkiksi jos on olemassa laillista velvoitetta, joita meidän on noudatettava.
  • Pyytää meitä rajoittamaan henkilötietosi käsittelyä.
  • Pyytää meitä antamaan henkilötietosi (jotka olet antanut meille) rakenteellisessa, laajalti käytetyssä, koneella luettavassa muodossa tai (jos se on teknisesti mahdollista) siirtää ne suoraan toiselle henkilötietojen rekisterinpitäjälle, mikäli tämä ei vaikuta oikeuksiin ja muiden vapauksiin negatiivisesti.
  • Vastustaa tiettyä käsittelyä, esimerkiksi kun tietoasi käsitellään suoramarkkinointia varten.
  • Perua suostumuksesi tapauksissa, joissa tietosi käsitteleminen perustuu sellaiseen suostumukseen.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus asianmukaiselle tietosuojaviranomaiselle. Maltan toimivaltainen viranomainen on tieto- ja tietosuojavaltuutettu (OIDPC), mutta toivomme, että pystymme ratkaisemaan keskinäiset riidat keskenäämme. Kun käytät oikeuksiasi ottamalla yhteyttä meihin, saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyä tietoa auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan, että sinulla on oikeus käyttää henkilötietoasi (tai käyttää muita oikeuksiasi).

TIETOKäSITTELIJäN YHTEYSTIEDOT

Hero Bet Ltd

Level 0, Spinola Park

Triq Mikiel Ang Borg

St. Julian's SPK1000

Malta

[email protected]

TIETOSUOJASELOSTEEN PäIVITTäMINEN

Päivitämme tietosuojakäytäntöämme pitääksemme tiedot oikeina. Jos päivitykset tarkoittavat sitä, että tarvitsemme sinulta uuden suostumuksen, pyydämme sitä.

Päivitetty viimeksi: 21.07.2020